skip to Main Content
0456 36 25 52 contact@meltech.be

Ik ben Jens Meltens, een professionele elektricien gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken van A tot Z in Appels en omgeving. Als elektricien in Appels garandeer ik met mijn jarenlange ervaring en expertise een snelle en efficiënte uitvoering van elk elektriciteitsproject in Appels en omgeving.

Betrouwbaarheid, transparantie, goede communicatie en nazorg staan bij mij, als elektricien in Appels, altijd op de eerste plaats, zowel voor kleine als complexe elektriciteitswerken. Ik ben bovendien op de hoogte van de meest recente technologieën en normen op het gebied van elektriciteit en zorg ervoor dat elke installatie voldoet aan de laatste veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften.

Aarzel niet om als klant in Appels contact met mij op te nemen via het contactformulier of rechtstreeks voor een snelle respons en een vrijblijvende offerte. Bekijk mijn uitgebreide aanbod van diensten, waaronder onder andere vervanging van elektrische installaties, plaatsing van stopcontacten en verlichting, installatie van elektriciteit voor nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden, en nog veel meer in Appels en omgeving.

Betrouwbaar

Persoonlijke aanpak, betrouwbare afspraken en flexibele opstelling voor een onberispelijke service.

Vakmanschap

Gediplomeerd elektricien, garandeert een veilige elektrische installatie met uiterste zorg en aandacht voor elk detail

Waarde

Alleen duurzame kwaliteitsmaterialen tegen de meest competitieve prijzen.

error: Auteursrechtelijk beschermt, monitoring op google actief!
Back To Top